Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

Što se događa?! Mateo Kovačić izbrisao hrpu fotografija supruge Izabel

Moskva: Izabel Kovačić među navijačima
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
08.05.2019.
u 08:27

Nije poznato zašto se Kovačić odlučio na taj potez, no sada mu se na profilu nalazi tek pet fotografija

Hrvatski reprezentativac i veznjak Chelseaja Mateo Kovačić zaintrigirao je više od četiri milijuna svojih pratitelja na Instagramu nakon što je izbrisao većinu fotografija s profila. Da stvar bude intrigantnija, na brojnima se nalazila njegova supruga Izabel Kovačić.

Nije poznato zašto se Kovačić odlučio na taj potez, no sada mu se na profilu nalazi tek pet fotografija. Četiri su vezane uz nogomet, a jedna uz vjeru koja mu je vrlo važna. Posljednja je objavljena u nedjelju navečer i na njoj je Isabel, ali s Kovačićem na nogometnom terenu.

Vatreni je do sada znao objavljivati fotografije iz privatnog i profesionalnog života i tako dijeliti svoju intimu s milijunima, no sada je očito promijenio stav. Izabel je ostala aktivna na društvenim mrežama pa često objavljuje fotografije.

Mateo Kovačić prije dvije godine u Sesvetskim Selima oženio je dugogodišnju djevojku Izabel Andrijanić s kojom je u vezi još od srednjoškolskih dana. Veznjak Chelseaja tada je igrao za Real pa je na svadbi bila nekolicina igrača kraljevskog kluba.

Svadba je ostala upamćena i po tome da se Zdravko Mamić, koji tada još nije bio bjegunac, skinuo do pasa i s Lovrenom i Jedvajem zapjevao "Ne može nam ni'ko ništa".

>> Pogledajte i ples atraktivnih navijačica 

Komentara 7

IL
ilijan1a
09:02 08.05.2019.

Pa šta ima ih pravo maknuti jer to su njegove privatne stvari. Evo ja nemam na fejsu ni jednu fotku sa svojom ljepoticom jer smatram to postavljanje primitivizmom i nezrelošću.

DM
drazen.muhvic
09:21 08.05.2019.

Možda pred njim Boga opsovala?

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:47 08.05.2019.

Jel to napokon došao pameti ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije