Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA, SANDRA, NOVOSEL, SINKOVIĆ...
Povratak na članak

Što poznati Hrvati kažu o vatrenima: 'Dva mjeseca sam u bolnici, olakšali su mi dane'

Ćavar priznaje da nije imao živaca gledati utakmice svih 90 minuta, a Kostelić je dijelio radost sa sinovima koji pohađaju Dinamovu školu

Komentari 5

Avatar Oriental
Oriental
10:18 19.12.2022.

Sramota za organizatore sto nisu omogucili da se Zelenski obrati na doceku

VL
Avatar comparator
comparator
08:34 19.12.2022.

Na licima naših igrača pri dolasku na doček jasno se vidjela njihova ispražnjenost slavljenja. No odradili su to orofesionalno kao i igru za broncu isko su zaslužili finale koje im je oteto. Narod je to vidio iuživao što im može čestutati. Svi mi vidjeli smo što radi novac i koga može kupiti . Šteta što je ovaj sport postao takav bisines i izgubio ono što bi trebao biti.

VL
ZP
zeljko.posaric.9
09:58 19.12.2022.

Doček je opet žestoko cenzuriran. Dalić govorio i o Hrvatskoj, zajedništvu..... estragon mu nije isključio mikrofon, ali Dalićev govor mediji ne prenose.

VL
TE
Teig1
09:36 19.12.2022.

Svaka čast zajedničkoj sportskoj zajednici! Još samo hvali kakav naslov Kostelića u ribarenju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.