Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Brišemo granice'

Što im je zajedničko? Pranjić, Kovačić, Perišić, Tomečak, Kramarić i Rebić zajedno za isti cilj

Danijel Pranjić
Foto: Facebook
14.05.2015.
u 16:48

Odvajaju slobodno vrijeme kako bi objavili fotke na motivacijskom zidu i time dali svoj doprinos za zakladu Paraolimpijac.

Pranjić, Rebić, Mujčin, Kovačić, Perišić, Tomečak i Kramarić naši su vrhunski nogometaši koji su se okupili samo radi jednog cilja! Nije u pitanju zabijanje golova ovaj put, nego brisanje granica!

Projekt #brisemogranice kojim Polleo Sport želi motivirati pojedince da brišu vlastite granice u životu, privukao je i naše nogometaše koji su pravi primjer truda, upornosti i brisanja granica.

Svatko od njih dao je svoj primjer trenutaka u životu kada su mislili da više ne mogu, da je teško i neizdrživo, ali su ipak nastavili dalje! Uz sve svoje obveze, ipak odvajaju slobodno vrijeme kako bi objavili fotke na motivacijskom zidu i time dali svoj doprinos za zakladu Paraolimpijac. Osim toga, žele biti dio društva koje je puno entuzijazma, dobre vibre i time dopuštaju drugima da i njih motiviraju da budu još bolji na nogometnim terenima, ali i privatno. Ovaj pokret je definitivno svježa energija koja je potrebna u ovim teškim vremenima.

Pridružite se pokretu i postanite dio zajednice! Pozivamo vas da nam putem društvenih mreža (Instagram, Twitter, Facebook) pokažete svoje zdrave navike i na taj način inspirirate druge. Koristite hashtag #brisemogranice i 'post-ajte' svoje fotke, video uratke ili motivacijske poruke.

Posjetite www.brisemogranice.com i svojom objavom budite jedan od motivatora. I ono najbitnije - za svaku osobu koja objavi sadržaj na društvenim mrežama, Polleo Sport donira po jednu kunu 'Zakladi Paraolimpijac'. Uz ovu aktivnost, možete pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice 'Brišemo granice' po cijeni od 15 kn gdje se sav prihod od prodaje donira spomenutoj zakladi.

>>Mavrović ponovno udara vreću! Pridružite se i vi projektu 'brišemo granice'

>>Ni temperatura joj ne smeta: Lana Jurčević u teretani briše vlastite granice!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije