Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT JE PLAN
Povratak na članak

Što čeka Hrvatsku do Eura? Dva su datuma izrazito važna, a sve su oči uprte u jednog čovjeka

Vatreni će se sljedeći put okupiti 26. svibnja, te se u Rijeci pripremati za Europsko prvenstvo koje se od 14.6. do 14.7. igra u Njemačkoj

Komentari 1

Avatar Felix24
Felix24
10:29 27.03.2024.

Jučer nije igrao Kovačić i igra je odmah bila BRŽA, on je igrač manje na terenu i usporava igru+izgleda da su rezerve poput Majera, Stanišića i Petkovića puno bolje od ovih standardnih koje gura Dalić, uvijek sa rezervnom ekipom igramo puno bolje. Kovačić i Brozović OUT, Majer i Sučić IN, kao i Petković IN. Trebamo klasična krila poput Pjace a ne da veznjaci poput Vidovića i Pašalića igraju krilo. Također Juranović i Sosa su limitirani igrači, niti njima nema mjesta u prvih 11. Dakle-Livaković-Stanišić-Erlić-Šutalo,Gvardiol-Modrić-Majer-Sučić-Pjaca-Petković-Halilović. To je najbolje što imamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.