Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Pletikosa:
Povratak na članak

Imamo vrhunske trenere, iako ih često podcjenjujemo

– Stalno sam u kontaktu s Igorom, gledam utakmice Galatasaraya i vidi se da radi odličan posao. Nažalost, kod nas se u medijima češće prenose loše vijesti pa se zato prošle sezone puno puta pisalo da je Tudor na rubu otkaza

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
19:17 27.10.2017.

Kak i se drugo v našem jalnuškom mentalitetu - vu Hrvatskoj ti opraštaju se....osim uspjeha !!!

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:11 27.10.2017.

Miljan Miljanic (Real Madrid), Tomislav Ivic (Ajax, Porto,PSG), Vujadin Boskov (Real Madrid), Branko Zebec (Bayern,HSV), Ivica Osim (2 puta ODBIO voditi Real Madrid)….A dobro se onda radilo trenerski posao JER ovi gore navedeni ne bi vodili jedne od najvecih Europskih klubova u to vrijeme…I ‘’usput’’ su nesto I osvojili sa tim klubovima…a ovi danasnji u zadnjih 25 I vise god. isto dobro ‘’rade’’….i na kraju da ikoji od ‘’nasih’’ danasnjih trenera dobije poziv od Reala iz Madrida to bi bilo ravno senzaciji…a kamoli da ih odbije cak dva puta e to je onda bila ‘’normala’’…..jer vidim danas kad ikoji nogometas ‘’nas’’ doda loptu ili zabije pokoji gol to je puno novina I izvjestaja a u ono vrijeme nasi stranci nije se uopste toliko ‘’piskaralo’’ I pravilo nesto iz nicega jer su znali da su oni u stranom klubu na gastrabajsterskom radu I da golovima I dodavanjima lopte uopste nepridonose jakosti domacih liga I klubova pa cak ni Repke…..jer gdje sve igraju danas odavno bi morali biti prvaci Svijeta ili Europe….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.