Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVETA CORMIERU
Povratak na članak

Stipe Miočić uoči velikog uzvrata doznao sjajne vijesti!

– Svi znaju da je Miočić moj čovjek. Mislim da ćete vidjeti najbolje Stipino izdanje. Životinja je i ljutit je. Najgora stvar za tešku kategoriju je ljutiti Stipe Miočić. Slavit će nokautom rano u borbi – rekao je Anthony Smith.

Komentari 9

Avatar doog_kool
doog_kool
10:36 10.08.2019.

Ajmo Stipaneeeee

VL
ZA
zadar1
14:27 10.08.2019.

stipe volim te..ali prvo skoči pa reci hop!!!!!

VL
IV
Ivicazgb
15:43 10.08.2019.

Stipe simpatizira SDP ...Mirko mu je objasnio tko je HDZ ;)))

VL
Avatar Psychlist
Psychlist
15:00 10.08.2019.

Ostao je u sjeni Jona Jonesa, ali DC je nevjerovatno opasan lik, mentalno je fantastično jak što ga čini super opasnim u svakoj situaciji. Ako Stipe bude na visini zadatka mislim da to ipak onda ide na njegovu stranu. Ali ponavljam, dosta ljudi ne kuži koliko je DC ogroman kao MMA veličina... što bi Englezi rekli easily one of the all time best tako da će Stipina moguća pobjeda biti tim veća.

VL
DH
dalibor.hren
15:46 15.08.2019.

Koje je to sjajne stvari saznao?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.