Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU

Stipe Miočić se na šaljiv način oprostio od omražene 2020.

Igor Kralj/PIXSELL
01.01.2021.
u 18:36

Svatko je našao način na koji će se oprostiti od 2020. Neki su ju psovali, neki objasnili svoje nade, a neki su se i našalili na njen račun...

Hrvatski sportaši su svako na svoj način ispratili toliko omraženu 2020. godinu. A Stipe Miočić napravio je to onako kako najbolje zna - humorom.

Stavio je na Instagram svoju fotografiju i pojasnio ju:

- Ja dok objašnjavam 2020. zašto više ne možemo biti zajedno. Sretna vam Nova Godina! 

Marin Čilić je također potresen svime što se događalo u ovoj godini, no na privatnom planu može biti itekako zadovoljan.

- Iako iznimno teška godina za cijeli svijet, a posebno moju voljenu Hrvatsku, privatno sam jako sretan i zahvalan jer nam je život obogatio ovaj maleni šef i što mi je u godini s najviše slobodnog vremena ikad mogao šefovati 24/7. Istinski se nadam da nas je ova godina osnažila kao pojedince, ali i kao društvo te ćemo u novu ući kao bolji ljudi. Želim svima sigurnu, mirnu i zdravu 2021.

Od godine se oprostio i Alen 'Savage' Babić.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cokolinda
Cokolinda
04:33 03.01.2021.

Ono kad si bogat, poznat i opet cistis klozete! Nije krv voda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije