Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONICE

Stipe Miočić je veliki favorit uoči uzvrata s Juniorom dos Santosom

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
08.02.2017.
u 16:50

- Ovo je gotovo pa totalna suprotnost od prvog susreta 2014. kad je dos Santos u početku bio favorit s 1.5, a pri kraju čak i do 1.2 - rekao je Odessa za MMA junkie.

Nakon nešto više od dvije godine Stipe Miočić i Junior dos Santos ponovno će se susresti u oktogonu, ali ovog puta su zamijenili uloge. Uoči revanša koji je dogovoren za UFC 211 Miočić više nije izazivač u usponu, gladan borbe za naslov, već prvak teške kategorije s četiri pobjede u nizu i jednom obranom pojasa iza sebe.

Situacija se promijenila i u kladionicama. Dok je u prvom susretu bivši prvak dos Santos bio veliki favorit, Miočić je sada taj od kojeg se očekuje pobjeda. Nezavisni savjetnik za klađenje Joey Odessa odredio je Miočića kao favorita s koeficijentom 1.49, dok je na Brazilca stavio 2.67.

- Ovo je gotovo pa totalna suprotnost od prvog susreta 2014. kad je dos Santos u početku bio favorit s 1.5, a pri kraju čak i do 1.2 - rekao je Odessa za MMA junkie.

Odessa je uračunao sve faktore pa tako i činjenicu da je dos Santos u međuvremenu odradio samo dvije borbe od kojih je jedna bila poraz od Alistaira Overeema. S druge strane, Miočić je nanizao četiri pobjede i osvojio naslov.

- Koliko god bih volio da se pojas vrati u Brazil, Miočić je očito u prednosti uoči ovog revanša i bio je aktivniji borac…Mislim da je po prvi put u njegovoj UFC karijeri koeficijent na njega zapravo previsok. Miočić me konačno uvjerio da je prava stvar.

UFC 211 se održava 13. svibnja u Dallasu. Na eventu bi se također trebali obračunati bivši prvak Fabricio Werdum i Ben Rothwell.

>> UFC potvrdio borbu Miočića i Dos Santosa, pogledajte kako je završio njihov prvi 'rat'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije