Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE U STANOVIMA

Štimac izgubio treću zaredom, Zagreb sve bliže trećem mjestu Prve HNL

Zadar - Zagreb
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
21.02.2015.
u 19:09

Slavili su pjesnici 1:0, a pogodak odluke Matić je zabio već u osmoj minuti.

Nogometaši Zagreba odnijeli su pun plijen iz Stanova. Pjesnici su slavili sa 1:0 protiv Zadra u 22. kolu Prve HNL. Time su Zadrani u nezahvalnoj poziciji jer su u zoni ispadanja, uz sve su posljednji put pobijedili Zagreb sada već davne 2012. godine.

A "presuda" je stigla već u osmoj minuti, a strijelac za pjesnike je bio Bernardo Matić, što mu je ujedno bio prvi pogodak u ovoj sezoni. Iako je Zadar pokušavao, sve to je bilo iznimno jalovo i nekonkratno pa se rezultat nije do kraja mijenjao.

Takvo stanje stvari mora brinuti Igora Štimca jer osim što je izgubio već treću utakmicu zaredom, nije njegova momčad ništa ni pokazala i još je uvijek posljednja na tablici sa 16 bodova. Pretposljednja Istra im bjeći dva boda. Što se Zagreba tiče, imaju 30 bodova i u lovu su na treću poziciju, koju je "otela" Hajduku Lokomotiva današnjom pobjedom (2:1). No riječ je o razlici od četiri boda pa će se između Lokosa, Hajduka i Zagreba voditi žestoka bitka za put u Europu kroz prvenstvo.

>> Špaco startao porazom: Lokomotiva svladala Hajduk i preotela mu treće mjesto

>> Mamić je trener godinu i pol dana, a iskusniji je od Štimca!

Komentara 4

21
215794
21:40 21.02.2015.

Nema krivnje trenutacna kvaliteta Zadraje na nivou srednje drugoligaske ekipe bez uvrede ali Stimac ni bilo netko drugi nemoze napraviti puno bolje

Avatar feudalac
feudalac
23:26 21.02.2015.

...haloooooo, gdje su nestali svi tekstovi o Hajduku a ovaj nadnaslov "Iznenađenje u Stanovima" može biti iznenađenje samo za Vanju!

DU
Deleted user
07:13 22.02.2015.

Dobro mu je Zdrafkec rekel ; neces...:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije