Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je spremno

Štimac i igrači odradili trening i uigravali taktiku

Hrvatska reprezentacija, trening (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
20.03.2013.
u 19:53

Trening je bio taktičke naravi, a osim kombinatorike, vježbali su prekide, a potom su se ofenzivci i obrana družili odvojeno

S obzirom na to da se glavni teren u Maksimiru čuva za petak navečer, hrvatski reprezentativci današnji su trening odradili na pomoćnom terenu. Trening je bio taktičke naravi, a osim kombinatorike, vježbali su prekide, a potom su se ofenzivci i obrana družili odvojeno. Naši reprezentativci na treningu su bili odlično raspoloženi i izgledaju spremno za susret protiv Srbije.

Inače, izbornik Igor Štimac otvorio je sutrašnji trening za javnost (17 sati u Zagrebellu u Veslačkoj ulici) te zamolio navijače da dođu u što većem broju i da ponesu zastave i transparente kako bi dodatno motivirali naše igrače.

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

Komentara 3

OR
.orlando
20:17 20.03.2013.

Sve mi se cini da nis od utakmice, jer nece proci bez ubij, ubij Srbina, Srbe na vrbe....i KRAJ

OB
-obrisani-
20:13 20.03.2013.

dolazi vatrena nogometna oluja....ajmo ajmo hrvatska

OB
-obrisani-
20:18 20.03.2013.

Meni bi se najvise svidjao ovaj izuzetno napadacki pocetni sastav ......................Pletikosa............................ ... Srna.........Simunic.............Corluka....... ......Rakitic.... Lovren............ Modric......... ........... Sammir............ Kranjcar................ ..... Eduardo( Jelavic)...Mandzukic (Olic)… ali najvjerovatnije ce zapoceti Pletikosa - Srna, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Rakitić, Modrić, Vukojević, Kranjčar - Mandžukić, Olić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije