Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV BENKU

Štimac će protiv Koreje imati samo 16 igrača

Igor Štimac (1)
Goran Jakuš/Pixsell
Autori: mp/VLM, pj
08.09.2013.
u 13:39

– Namjeravao sam pozvati i Tina Jedvaja, ali Roma ga nije pustila. Šteta, bila bi to sjajna prilika za njegov debi – rekao je Štimac.

Kao što se i očekivalo, velik broj igrača koji su igrali protiv Srbije u Beogradu nije otputovao u Južnu Koreju. Odmah nakon dvoboja, posebnim su se zrakoplovom u Zagreb vratili Pletikosa, Subašić, Ćorluka, Šimunić, Modrić, Vukojević, Jelavić i Olić.

Kovačić i Rebić priključit će se mladoj reprezentaciji, pa je Štimac morao pozvati neke nove igrače. Tako su se reprezentaciji u Parizu u subotu popodne priključili Tomasov (München 1860) i dinamovac Pivarić te Benko iz Rijeke.

Štimac je prvotno pozvao tri igrača iz Rijeke, ali Ivan Vargić nema valjanu putovnicu, Luka Marić je ozlijeđen, dok Dario Knežević ima virozu.

– Namjeravao sam pozvati i Tina Jedvaja, ali Roma ga nije pustila. Šteta, bila bi to sjajna prilika za njegov debi – rekao je Štimac.

Stoga je Hrvatska ostala na ovim igračima:

Vratari: Dario Krešić (Lokomotiv), Antonio Ježina (Istra 1961)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Josip Pivarić (Dinamo), Domagoj Vida (Dynamo), Hrvoje Milić (Rostov), Igor Bubnjić (Udinese)

Vezni igrači: Ivan Rakitić (Sevilla), Ivan Perišić (Wolfsburg), Alen Halilović (Dinamo), Arijan Ademi (Dinamo), Marin Tomasov (1860 München)

Napadači: Eduardo Alves da Silva (Šahtar), Nikola Kalinić (Dnipro), Leon Benko (Rijeka)

>> Štimac o Perkoviću: Pos...m mu se u usta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije