Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasila se komisija
Povratak na članak

Stigla presuda za režisere kaosa na Rujevici, Pajač i kolege dobili žestoke kazne

Analizom su utvrđene tri ključne pogreške

Komentari 7

DU
Deleted user
14:26 02.06.2020.

Pravedna odluka za sudačke propuste, ali to nije dovoljno. Tu utakmicu treba poništiti, a ne priznati rezultat koji je nastao ,po meni, namjerno donesenim odlukama sudaca. Jel netko primio mito možda??

VL
KR
krampus9
22:18 02.06.2020.

Ljudi moji pa ovim se dokazuje da je u stvari Rijeka pokradena. Da je bio crveni karton u 4. .minuti sigurno se nebi desile ove ostale pogreške pošto bi Rijeka sa igračem više pobijedila najmanje sa dva nula.

VL
DH
dalibor.hren
20:45 02.06.2020.

Sad Osječani vide kako su se osječali pokradeni Vinkovčani poslije finala kupa na Maksimiru protiv Osijeka!

VL
RE
RedTree
17:19 02.06.2020.

Infrastruktura nam nikakva, novci od tv prava sitniš, suci su nam žalost, ni blizu europskih natjecanja, cijeli svijet se udružuje u svoje udruge prvoligaša radi ostvarenja svojih prava osim naših. Nama treba uređeni sustav, a ne improvizacija. Što će biti sutra kad ode investitor!? Opet će se prodavati najbolji iz omladinske škole da se preživi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.