Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA AKVIZICIJA

Stigla je i potvrda: Nakon Vlahovića, još jedan igrač Srbije postao je član Juvea!

Fabrizio Romano/Twitter
09.08.2022.
u 16:00

Kostić je forsirao odlazak iz Njemačke i pravio je veliki pritisak na klub za prodaju isključivo u Juventus, a u klub dolazi u tjednu kada počinju utakmice u Seriji A i kada je momčad Massimiliana Allegrija desetkovana zbog brojnih izostanaka.

Reprezentativac Srbije Filip Kostić (29) novi je nogometaš Juventusa, a on u klub dolazi u trenutku kada je ekipa u potpunosti desetkovana zbog ozljeda uoči početka sezone.

Juventus će Eintrachtu iz Frankfurta platiti 16 milijuna eura odštete za ovog krilnog igrača uključujući bonuse, a nakon što u Torinu obavi liječnički pregled, službeno će potpisati ugovor sa Starom damom i postati novi igrač ovog kluba.

Kostić je forsirao odlazak iz Njemačke i pravio je veliki pritisak na klub za prodaju isključivo u Juventus, a u klub dolazi u tjednu kada počinju utakmice u Seriji A i kada je momčad Massimiliana Allegrija desetkovana zbog brojnih izostanaka.

Posljednji Juventusov igrač u nizu koji se ozlijedio je vratar Wojciech Szczesny, a van stroja su još Paul Pogba, Weston McKennie, Federico Chiesa i Kaio Jorge.

Također, prvi meč protiv Sassuoloa propustit će i Moise Kean i Adrien Rabiot, s tim da bi francuski veznjak u narednim danima trebao postati novi igrač Manchester Uniteda nakon direktnog telefonskog poziva kojeg mu je sinoć uputio Erik ten Hag, trener Uniteda.

Što se tiče Kostića, on je u dresu Eintrachta stekao reputaciju kao majstor centaršuta. U svojih 167 nastupa za Eintracht upisao je 30 pogodaka i 60 asistencija, a na Transfermarktu je procijenjen na 24 milijuna eura. Za reprezentaciju Srbije upisao je 48 nastupa uz tri pogotka i osam asistencija.

Komentara 8

PR
prajdali100
16:19 09.08.2022.

Baš nas briga gdje je ovaj prodat i za koje pare.

TE
TenFour
16:44 09.08.2022.

Sto koga briga kamo ide neki srbin, nek ide ako hoce u tunguziju.

RI
rimac444
16:11 09.08.2022.

Koga to interesira ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije