Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Satoshi Ishii

Štićenik Cro Copa opet ulazi u ring, borit će se protiv Amerikanca Spohna

Satoshi Ishii
Privatni album
14.04.2022.
u 17:47

Satoshi je posljednje dvije borbe imao u kickboxingu i u obje je pobijedio.

Japansko-hrvatski borac Satoshi Ishii, kojeg je trenirao Mirko Filipovićdogovorio je novu borbu. Ishii će 7. svibnja nastupiti u meču po MMA pravilima protiv bivšeg Bellatorovog borca, koji se trenutačno nalazi u PFL-om rosteru, 37-godišnjeg Daniela Spohna (18-7-1), piše Croring.

Američki borac je tijekom karijere izborio 18 pobjeda, te ima osam poraza i remi. U posljednje četiri borbe u PFL-u ima tri poraza i neodlučen ishod.

Satoshi je posljednje dvije borbe imao u kickboxingu i u obje je pobijedio.

Prije dva tjedna je nastupio na K-1 turniru u Japanu, te je u četvrtfinalu nokautom u drugoj rundi pobijedio japanskog borca Kosuke Jitsukata, no zbog ozljede je morao odustati od daljnjeg natjecanja.

Japansko-hrvatski borac u posljednja tri MMA nastupa ima dvije pobjede do kojih je stigao prekidom u prvoj rundi.

Ishii (24–12–1) je pobijedio u posljednje dvije godine pobijedio Clebera Souzu, pa izgubio od Stuarta Austina, a lani je nadjačao Pietra Cappellija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije