Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak kapetana

Gerrardova oproštajna utakmica 29. ožujka, evo koje zvijezde dolaze!

Steven Gerrard
Reuters/PIXSELL
05.03.2015.
u 22:50

"Gerrard će biti kapetan jedne momčadi, a Carragher će imati istu ulogu u drugoj momčadi. Tko će voditi momčadi objavit ćemo naknadno"

Danas je potvrđeno da će oproštajna utakmica Stevena Gerrarda biti održana 29. ožujka. Podsjetimo, dugogodišnji kapetan Liverpoola karijeru će nastaviti u LA Galaxyju,a  Anfield mu se želi odužiti za dugogodišnju vjernost.

Na spomenutom susretu nastupat će brojne zvijezde, doći će Thierry Henry, Didier Drogba, Fernando Torres, John Terry, Luis Suarez, Pepe Reina, Dirk Kuyt, Xabi Alonso... Uz njih, na toj utakmici zaigrat će i igrači Liverpoola koji ne igraju tako često, ali i neke mlade zvijezde i osoblje kluba. Sav prihod od susreta ići će lokalnoj zajednici.

"Gerrard će biti kapetan jedne momčadi, a Carragher će imati istu ulogu u drugoj momčadi. Tko će voditi momčadi objavit ćemo naknadno. Gerrard napušta klub, a ovaj poseban susret daje navijačima priliku da ga vide kako igra s nekim od njegovih najdražih igrača", stoji u klupskom priopćenju.

>>Steven Gerrard odigrao posljednji Merseyside derbi i ostao bez pobjede

Komentara 1

UM
umnjak
09:34 06.03.2015.

Najveci! Liverpool legend!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije