Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stephan El Shaarawy:

Odlučio sam doći u Monaco iz Milana vrlo brzo i lako

'AC Milan\'s Stephan El Shaarawy celebrates after scoring against Inter Milan during their Italian Serie A soccer match at the San Siro Stadium in Milan February 24, 2013. REUTERS/Stefano Rellandini (
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.08.2015.
u 22:45

El Shaarawy je prošle sezone počeo samo 14 utakmica u Serie A i zabio tri gola.

Stephan El Shaarawy tvrdi da mu je bilo lako donijeti odluku da napusti Milan i dođe u Monaco. Taj 22-godišnji napadač otišao je u Francusku na jednogodišnju posudbu, nakon što se posljednje dvije szone borio s ozljedama.

Odmah je pohvalio trenera Leonarda Jardima. Za svaki slučaj...

- Osjećam veliko povjerenje kluba i trenera. Odlučio sam doći vrlo brzo i lako - rekao je El Shaarawy.

- Primljen sam nevjerojatno dobro i nadam se da ću igrati dosta i važne uloge. Jardim je dobar, olakšao mi je situaciju, ali moram i opravdavati njegovo povjerenje.

El Shaarawy je prošle sezone počeo samo 14 utakmica u Serie A i zabio tri gola. Monaco u prva dva kola francuskog prvenstva ima četiri boda i priprema se za playoff Lige prvaka i sraz s Valencijom. U kojem neće biti ozlijeđenog Coutinha, pred kojim je mjesec dana stanke.

>> Navijač s leđa 'pokosio' El Sharaawyja pa snimio selfie

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije