Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKAD VELIKI

Steaua je posrnula, ali prije su 'pali' Crvena zvezda, Partizan, PAO...

Chelsea v FC Steaua Bucuresti. Europa League. Credit: The Times. Online rights must be cleared by NI Syndication.Photo: NI Syndication/PIXSELLPhoto: NI Syndication/PIXSELL
NI Syndication/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
08.12.2014.
u 13:04

Na toj su listi Reims, Eintracht, Crvena zvezda, Panathinaikos, Celtic...

Steaua je sudski izgubila prava na ime, grb, čak i klupske boje, ali nije jedini posrnuli nogometni velikan. Odnosno, nekadašnji nogometni velikan.

Goal podsjeća koji su još klubovi igrali u finalu Lige prvaka, a nekad Kupa prvaka, da bi sad bili u situaciji kad ih nema ni blizu europskih klupskih natjecanja ili titula u domaćim natjecanjima.

Na toj su listi Reims, Eintracht, Crvena zvezda, Panathinaikos, Celtic...

>> Cijelu galeriju pogledajte na Goal.com

>> Uefino pravilo neće srušiti kraljeve, Englezi još najjači

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boza9991
23:56 09.12.2014.

"da bi sad bili u situaciji kad ih nema ni blizu europskih klupskih natjecanja ili titula u domaćim natjecanjima". Crvena Zvezda je trenutni sampion Srbije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije