Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristio priliku

Stari lisac - lažni Ranieri u tjedan dana spavao s 26 žena!

Claudio Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.05.2016.
u 12:48

Alan Ashcroft je pravi dvojnik Leicesterova menadžera Claudija Ranierija

Leicesterova bajka će trajati sve dok se priča o velikom podvigu lisaca i osvajanju naslova engleskog prvaka. Jedna se priča izdvojila...

Alan Ashcroft je pravi dvojnik Leicesterova menadžera Claudija Ranierija. Nezaposleni električar iz Glasgowa tvrdi da je spavao sa 26 žena u tjedan dana nakon što je Leicester postao engleski prvak, piše The Sun.

- Kada je Chelsea igrao neriješeno s Tottenhamom (što je značilo da je Leicester osvojio naslov), uzeo sam paket kondoma i krenuo na vlak. Znao sam da je ovo previše dobra prilika da bih je ispustio - priča Ranijerijev dvojnik. 

 

Otišao je u Leicester kako bi se zabavio

- Želim da se zna kako nikada ne lažem ženama. Nijednom nisam rekao da sam ja Ranieri, one su u to sam povjerovale - pravdao se Ashcroft.

>>Andrej Kramarić sa suigračima iz Leicestera proslavio naslov

Komentara 7

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:21 17.05.2016.

Hm, a ove su sve legle s njim zato kaj je lijep, visok i pametan. Mlade su skupe, a stare ti hoće oteti stan. Lijepo ih je nasadio i svi sretni.

ME
Menjik
13:49 17.05.2016.

To sve govori o tim ženama.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:05 17.05.2016.

Ma on je samo poduzetnik, ponudio je (gladnom) tržištu pravi proizvod u pravo vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije