Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumna

Stanić: To što rade Šuker, Štimac i Mamić jako je neinteligentno!

mario stanić
Jurica Galoić/Pixsell
16.05.2012.
u 15:11

– Usuđujem se prognozirati njihove odnose. Tri vozača žele voziti isti auto, šest je ruku na volanu automobila koji voze poput pijanaca

Mario Stanić za igraliste.hr napisao je novu kolumnu, a ovaj put osvrnuo se na sastanak Igora Štimca i Davora Šukera, budućeg izbornika i predsjednika HNS-a te na njihov odnos sa Zdravkom Mamićem. S prvom dvojicom dugo vremena je igrao u reprezentaciji i dobro ih poznaje.

– Usuđujem se prognozirati njihove odnose. Tri vozača žele voziti isti auto, šest je ruku na volanu automobila koji voze poput pijanaca! Nogomet je već odavno prestao biti samo igra, a poput genetskog inženjeringa i ovdje se križaju zbog zajedničkog interesa. Osobno to shvaćam kao križanje svega i svačega. E, tako se i mi križamo  (mijenjamo genetsku strukturu) zbog zajedničkog interesa – piše Stanić i nastavlja:

–"Držimo se za ruke da si oči ne iskopamo", rekao je jednom Ćiro, a to vrijedi i za ovaj trojac. Alfa i omega hrvatskog nogometa do jučer je glasno poručivao 'nećeš, razbojniče', a danas kao portir u Rusanovoj širom otvara vrata i izgovara 'izvolite, gospodine'. Slika koja je izašla u novinama, gdje se Šuki i Štica tajno sastaju, toliko tajno da ih cijela Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i ostatak Europe jasno vidi. Slika govori tisuću riječi, kaže neka stara poslovica, a slika njih dvojice je besprijekorno čista.

Stanić im najviše zamjera što se sve ovo događa netom prije Europskog prvenstva.

– Nekad veliki igrači imaju tako loš tajming. Stvarno sam razočaran. Kakav je to signal i poruka  igračima i javnosti, sad kad  je reprezentaciji najpotrebniji MIR?! Napravili ste veliku uslugu Ircima, Španjolcima i Talijanima. Raditi to pred sam početak Eura  i to na ovakav način, po mom mišljenju  je vrlo neinteligentan potez. A ja, zbog svih ovih stvari koje sam naveo u kolumni, jednostavno vam ne vjerujem. Imam pravo da se izjasnim i poručim svima koji vole nogomet i repku da je moja vjera u vas ishlapila istog časa kad ste odabrali krivi trenutak za turbulencije pred jednu od najvećih i najvažnijih nogometnih smotri.

OVDJE pročitajte cijelu kolumnu.

Ključne riječi

Komentara 79

OB
-obrisani-
15:26 16.05.2012.

ovaj če puknut od ljubomore!

JA
jadre
15:28 16.05.2012.

.......Bravo Mario odlično sročeno....luda kuhinja se sprema a mi navijači ćemo to kusati............. Živio....!

MA
masenko
16:46 16.05.2012.

mogu ustvrditi da nećemo vidjeti 2 krug i da je ovo totalni kraj HR nogometa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije