Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Stanić: Rezultat će na kraju biti jedino mjerilo kvalitete

Hrvatska (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
31.05.2012.
u 10:42

– Važan je samo rezultat i po tome smo mi koji smo igrali na SP-u u Francuskoj ostali zapamćeni. To će biti najvažnije i sada

– Ne mogu se povlačiti paralele između igrača tih dviju generacija. Glupo je postavljati pitanje tko je bolji između Strinića i Jarnija, Eduarda i Šukera, Srne i Stanića... Mi smo narod koji voli uspoređivati i te će nas usporedbe doći glave. Jednostavno ne prihvaćamo da svako vrijeme nosi svoje. Jer, Zvone Boban imao je dobrih i loših strana, baš kao i Luka Modrić.

– Jednostavno ne možete postaviti pitanje tko je bolji. Obje su generacije nadarene. Mi smo imali veliku konkurenciju u bivšoj ligi. To će biti problem naših budućih generacija. Možemo pričati da se ova generacija provukla, ali i mi smo se provukli 1998. Za dlaku smo prošli Japan, isto tako smo za dlaku izgubili od Francuske – kaže Mario Stanić i nastavlja:

– Važan je samo rezultat i po tome smo mi koji smo igrali na SP-u u Francuskoj ostali zapamćeni. To će biti najvažnije i sada.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
11:12 31.05.2012.

Mario Stanic bivsi vatreni zna o cemu prica ,a ne kao ova laprdala od laika na portalima... koje mediji i novinari jos dodatno podpaljuju svojim znanjem. >:-))

VL
vladek
14:04 31.05.2012.

Ovo prvenstvo će biti pogumno za nas.Igrači imaju samo za prvo poluvrijeme snage.U drugom će padati golovi u našoj mreži.Dao Bog da se to ne obistini.Trebaće nam PUNO sreče.Pokazat će to prva tekma. LP

GO
golo
10:56 31.05.2012.

u pravu si gospodine stanicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije