Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KOLUMNA

Stanić: Hvala Bogu na Gopcu, kreditni rejting Balića je smeće

mario stanić
Jurica Galoić/Pixsell
19.12.2012.
u 16:26

"Smatram da je Balić zalutao u rukomet. Da mu je netko dao reket dok je bio mali, danas bi gledali jednoručni bekend...", piše Stanić

Mario Stanić ostaje redovit sportski kritičar. U svojoj novoj kolumni na portalu igralište.hr "opalio" je po vladarima hrvatskog rukometa koji nisu našli načina kako da kontaktiraju Ivana Balića i pozovu ga u reprezentaciju.

Predsjedniku HKS-a Zoranu Gopcu poručio je:

"Imate vi  velikih zasluga za uspjehe hrvatskog rukometa, ali ni blizu  onoliko koliko vi mislite da ste zaslužni! Čestitam vam i zahvalan sam vam za sve što ste napravili, ali vi niste igrač. Vaše zasluge su drukčije prirode, vaše zasluge imaju drukčiji miris! Dobro ste primijetili da igrači imaju izraženiji ego i tu se apsolutno slažem s vama. Ja čak idem dalje od vas. Ja odgovorno tvrdim da nema na svijetu većih egoista od igrača. Rukometaši, nogometaši, košarkaši - svejedno, svi ti igrači imaju ogroman ego. Jedini, ali pazite, jedini koji imaju malo veći ego od njih su predsjednici, dopredsjednici i treneri (čast izuzecima)."

Koliko Stanić cijeni Balića govore i sljedeće rečenice:

“Smatram da je Balić zalutao u rukomet, ono što on radi na parketu  i sa kojom koordinacijom, meni daje za pravo misliti o njemu kao o mega univerzalnom sportašu. Bio bi on jednako dobar u košarci, siguran sam da bi i u nogometu uspio, vrlo vjerojatno bi nosio desetku na leđima i kreirao akcije i asistirao poput Xavija! Ne znam zašto, ali imam osjećaj - da mu je netko dao teniski reket u ruke dok je bio mali, danas bi gledali jednoručni bekend  možda bolji i ljepši od Federera.”

Osvrnuo se i na slučaj isključenog Balićevog mobitela.

"Mora da se desilo nešto gadno, pretpostavljam, jer ja gasim mobitel samo onima koji su me dobrano zajebali više puta. Ako on, pardon - oni, misle, pardon - znaju, da je Baliću pao rejting s 1. na 30. mjesto, to znači samo jedno! Kreditni rejting Ivana Balića je smeće."

Cijelu kolumnu čitajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 22

RU
ruuddude
17:52 19.12.2012.

lopovi i mutikaše odlučili da baliću nije mjesto...super

DI
Dijaspora
18:48 19.12.2012.

Mi ne možemo bez kulta ličnosti. Baliću smo se divili i to treba da nam ostane u lijepoj uspomeni. Svi ovi koji ga sad žele u reprezentaciji,sutra bi ga pljuvali da slučajno ne bude na visini zadatka. Zato ostavete neka ostane lijepa uspomena kao najbolji igrač svijeta. Sve ima jedan kraj.

KR
Kronika
17:45 19.12.2012.

Au, tko se oglasio. A tko je taj Stanić? Pa kako on uopće može imati svoju kolumno. ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije