Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAČEN NOVAC

Samo je Wembley skuplji od ovog stadiona, a koriste ga kao garažu!

'A general view of the National Mane Garrincha Stadium, seen under construction in Brasilia April, 28, 2013. The stadium will be one of the venues for the 2013 Confederations Cup and the 2014 World Cu
'UESLEI MARCELINO'
09.03.2015.
u 07:30

U glavnom brazilskom gradu Braziliji nema klubova koji igraju jake lige, pa je slabo zanimanje gledatelja. Utakmice lokalnih klubova mogu privući samo 10.000 navijača, što je malo za stadion ovog kapaciteta

Stadion Mané Garrincha u Braziliji, jedan od onih na kojima su se igrale utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva lani u Brazilu, koristi se kao parkiralište za autobuse!

Manje od godinu dana nakon svjetske smotre na kojoj je sudjelovala i hrvatska reprezentacija, stadion čiji je kapacitet 72.000 mjesta, a čija je izgradnja stajala 486 milijuna eura, ne koristi se u svrhu zbog koje je izgrađen.

Naime, u glavnom brazilskom gradu Braziliji nema klubova koji igraju jake lige, pa je slabo zanimanje gledatelja. Utakmice lokalnih klubova mogu privući samo 10.000 navijača, što je malo za stadion ovog kapaciteta, od kojeg je skuplja bila samo izgradnja Wembleyja. Na stadion stane 400 autobusa!

>> Stadionu čija je izgradnja koštala 508 mil. dolara prokišnjava krov

Komentara 1

Avatar cera
cera
07:47 09.03.2015.

Što parkiraju u Wembliju???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije