Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOMČAD NA ZAČELJU

St Etienne otpustio Puela nakon teškog poraza od Rennesa

Claude Puel
Reuters/Pixsell
06.12.2021.
u 18:25

Puel je preuzeo St Etienne u listopadu 2019. godine, a tijekom karijere vodio je i Leicester City, Southampton, Nicu, Lyon i Lille.

Nakon domaćeg 0-5 poraza od Rennesa, vodstvo francuskog nogometnog prvoligaša St Etiennea uručilo je otkaz treneru Claudeu Puelu (60).

St Etienne se trenutačno nalazi na začelju Le Championnata sa svega 12 bodova u 17 kola, srećom po klub koji je rekordnih 10 puta bio francuski prvak, zona spasa je udaljena svega dva boda. Naime, Bordeaux na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava prvoligaški status, ima 14 bodova.

Kap koja je prelila čašu strpljenja bio je nedjeljni 0-5 poraz od Rennesa.

Rennes su do pobjede vukli trostruki strijelac Martin Terrier i trostruki asistent Lovro Majer. Zanimljivo, Terrier je sva tri gola zabio upravo na Majerova dodavanja. Mladi hrvatski veznjak je tako postao prvi igrač u francuskom prvenstvu od 2006. godine koji je upisao tri asistencije i to sve tri istom igraču.

Puel je preuzeo St Etienne u listopadu 2019. godine, a tijekom karijere vodio je i Leicester City, Southampton, Nicu, Lyon i Lille.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:13 07.12.2021.

nisi gledao utakmicu , Majer fenomenalni je imao cetiri assistencije ustvari , pogledaj bar snimku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije