Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR TRI AUTA

Srpski nogometaš koji je velika želja Nike Kovača doživio prometnu nesreću u Bijeljini

Luka Jović
Foto: Reuters/Pixsell
29.12.2018.
u 16:46

Luka Jović odličan je mladi napadač koji trenutno igra s Antom Rebićem u Eintrachtu. Njemački mediji nekoliko su puta izvještavali da Niko Kovač želi dovesti Srbina u Bayern.

Nogometaš frankfurtskog Eintrachta Srbin Luka Jović (21), inače rođeni Bijeljinac, doživio je sinoć prometnu nesreću u Patkovači kod Bijeljine, u kojoj nije ozlijeđen, objavio je portal InfoBijeljina.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u petak oko 22:00 sata na magistralnoj cesti Bijeljina - Zvornik sudjelovala su tri automobila

Kako su za InfoBijeljina potvrdili u bijeljinskoj Policijskoj upravi, navodeći inicijale, sudarili su se automobili Mercedes-Benz, kojim je upravljao L.J., Škoda kojom je upravljao G.J. i automobil Audi kojim je upravljao M.F. Sve tri osobe su iz Bijeljine

Neslužbeno, saznaje bijeljinski portal, lakše ozljede u ovoj nesreći imala je samo jedna osoba, i to iz automobila Škoda. 

Inače, Luka Jović odličan je mladi napadač koji trenutno igra s Antom Rebićem u Eintrachtu. Njemački mediji nekoliko su puta izvještavali da Niko Kovač želi dovesti Srbina u Bayern.

- Jović je jedan od najboljih igrača u Europi u svojem godištu. Zabija golove i lijevom i desnom nogom, glavom... Kompletan je igrač koji zna sačuvati loptu. Uz prirodni talent, potpuno se prilagodio na njemački mentalitet. Nastavi li ovako, postat će napadač svjetske klase - rekao je Kovač.

>> Pogledajte kako izgleda farma crnih svinja Domagoja Vide

Ključne riječi

Komentara 6

BA
balance
17:18 29.12.2018.

Niste pisali jel onome Srpskom pjevaču još netko umro poslije babe!!!

DU
Deleted user
17:42 29.12.2018.

gdje je ta bijeljina?... što je to?...

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
17:24 29.12.2018.

Ocito je dobar igrac, srecom proslo je dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije