Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni komentator

'Srpski nogomet probio dno dna, počasni član Zvezde je pucao na sunarodnjake Prosinečkog'

Beograd: Na neslužbenom ru?ku u restoranu Madera sastali se bivši sportaši iz Hrvatske i Srbije
Goran Stanzl/PIXSELL
08.11.2022.
u 10:15

Mediji iz susjedstva su jako protestirali zbog autobusa HNK Vukovara 1991, no kultni sportski novinar je jednom prilikom dao sjajnu izjavu koja opisuje stanje u njihovom nogometu.

Rečenicu iz naslova izgovorio je legendarni Milojko Pantić u svojoj emisiji 'Sportska galaksija' i tako najbolje objasnio kakva je situacija u nogometnu kod naših susjeda, odnosno Crvene zvezde

Srpskim medijima je jako zasmetao autobus HNK Vukovara 1991 s motivima heroja Domovinskog rata: Blage Zadre i francuskog dobrovoljca Jean-Michela Nicholiera. Nije sasvim jasno zašto oni protestiraju kada je poznato što se dogodilo 90-tih godina na područjima Hrvatske i tko je prvi izazvao probleme. 

'Skandal u Vukovaru trese bivšu Jugoslaviju: Nogometni klub Vukovar promovirao klupski autobus sa ratnim motivima' - napisao je primjerice Kurir. 

Međutim, nije našim susjedima zasmetalo kada je Crvena zvezda ratnog zločinca Dragana Vasiljkovića imenovala počasnim članom kluba. U borbi za pravdu jedini je ustao legendarni sportski komentator, već navedeni Milojko Pantić, koji je svojim komentarom izazvao veliku pažnju na ovim prostorima. 

- Počasni predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba s brojem 1 ratnom zločincu kodnog imena kapetan Dragan, koji se poslije 13 i pol godina zatvora u Hrvatskoj i Australiji prije dva mjeseca vratio u Srbiju. Bivša gospodo Džajiću i Terziću, znate li gdje je tog 29. svibnja 1991. godine kada je Crvena zvezda bila europski prvak – bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnjake vaših tadašnjih igrača Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića - izjavio je jednom prilikom Pantić. 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Komentara 14

PA
Pahor
10:31 08.11.2022.

I među kukoljem se poneko zrno žita nađe

PE
Perspektivan
14:38 08.11.2022.

Zvezda je udomila sve ratne zlocince i svjetske kriminalce!

ZO
zoran50
17:21 08.11.2022.

Steta sto u Srbiji nema vise ovakvih ljudi.Pozdrav za velikog sportskog komentatora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije