Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Srpski napadač promašio već treći penal sezone, Newcastle na kraju dobio Fulham

Premier League - Newcastle United v Fulham
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
15.01.2023.
u 18:12

U toj kategoriji izjednačio je negativan rekord u toj kategoriji kojega su u sezoni 2018/19. postavili Paul Pogba i Gylfi Sigurdsson.. Mateo Kovačić ušao je u igru u 89. minuti u 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi Chelseaja protiv Crystal Palacea, a strijelac jedinog gola bio je Kai Havertz u 65. minuti.

Nogometaši Newcastle Uniteda vratili su se na treće mjesto ljestvice engleskog prvenstva minimalnom 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Fulhama u susretu 19. kola. Newcastle je do pobjede protiv Fulhama stigao sretno i spretno golom Alexandera Isaka u 89. minuti.

>> Igor Karačić: 'Borit ćemo se do kraja pa što bude, bude'

A 20 minuta ranije Fulham je imao veliku priliku povesti jer je dobio kazneni udarac zbog prekršaja Trippiera na Decordova-Reidu. No, srpski napadač Aleksandar Mitrović se prilikom izvođenja 11-erca poskliznuo, udario loptu desnom nogom kojom se pogodio u lijevu, a iako je lopta završila u mreži sudac je poništio pogodak zbog nepravilnog izvođenja.

Bio je to već treći nerealizirani 11-erac Mitrovića u Premier ligi ove sezone čime je već sada, na polovici sezone izjednačio negativan rekord u toj kategoriji kojega su u sezoni 2018/19. postavili Paul Pogba i Gylfi Sigurdsson.

Treći Newcastle sada ima 38 bodova, kao i četvrti Manchester United, a drugi Manchester City ima samo bod više. Na vrhu je Arsenal, koji od 17.30 sati gostuje kod Tottenham Hotspura, sa 44 boda.

15.01.2023, Stamford Bridge, London, ENG, Premier League, FC Chelsea vs Crystal Palace, 20. Runde, im Bild Kai Havertz of Chelsea celebrates his goal // Kai Havertz of Chelsea celebrates his goal during the Premier League 20th round match between FC Chelsea and Crystal Palace at the Stamford Bridge in London, England on 2023/01/15. EXPA Pictures © 2023, PhotoCredit: EXPA/ Focus Images/ Darren Woolley *****ATTENTION - for AUT, GER, FRA, ITA, SUI, POL, CRO, SLO only***** Photo: EXPA/ Focus Images/ Darren Woolley/EXPA
Foto: EXPA/ Focus Images/ Darren Woolley

Mateo Kovačić ušao je u igru u 89. minuti u 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi Chelseaja protiv Crystal Palacea, a strijelac jedinog gola bio je Kai Havertz u 65. minuti.

Deseti Chelsea se sada izjednačio bodovno s devetim Liverpoolom, oba kluba imaju po 28 bodova, dok je Crystal Palace 12. sa 22.

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

ZU
Zujim
23:22 15.01.2023.

Dnevna doza otadzbine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije