Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI S POSUDBE

Srpski napadač pristiže u pomoć Dinamu: Zamijenit će Petka i Gavranovića

Dinamo protiv Krasnodara igra za osminu finala Europa lige
Slavko Midzor/PIXSELL
20.05.2021.
u 21:03

Podsjetimo, bit će mu to treći povratak u Maksimir. Andrić je 2019. stigao u Maksimir, a ugovor s Plavima mu traje do ljeta 2023.

Podno maksimirskih tribina stiže novo-staro pojačanje: Komnen Andrić! 

- Ufa se zahvaljuje Andriću na predanom radu i želi mu sve najbolje u nastavku karijere - napisao je na svojim stranicama ruski klub u kojemu je Andrić proveo ovu sezonu na posudbi. Ondje je nastupio 19 puta, zabio pet golova i upisao tri asistencije. 

Andrić bi tako trebao pomoći Dinamu popuniti napadačke praznine kada na reprezentativnim akccijama budu Bruno Petković i Mario Gavranović.

Podsjetimo, bit će mu to treći povratak u Maksimir. Andrić je 2019. stigao u Maksimir iz Intera pa se u Zaprešić vratio na posudbu nakon godinu dana, a iako je ove sezone startao opet na Maksimiru, na kraju je prvenstvo proveo u Rusiji.

Ugovor s Dinamom mu traje do ljeta 2023. godine.

>> Pogledajte video: Sve Dinamove titule

Komentara 3

LR
Lijevi_Radin_semafor
03:38 21.05.2021.

Mozemo je uzeo skupstinu Zagreba , sad se Dinamo mora umilit njima , dovest sto vise Srba i promijenit dresove u dugine boje , al svejedno stadion nece dobit jer ekipa ce ulagat u bolesne performanse , suvremeni ples , semafore za zene i autobusne stanice za seksualne manjine

MA
Marsi
16:01 21.05.2021.

Andric nije kvaliteta za Dinamo...

PE
peronja
09:51 21.05.2021.

koja igračina! mjenja čak dvojicu! znači, Dinamo će nastupiti s deset igrača na terenu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije