Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLEZI NEMILOSRDNI

Srpska zvijezda dobila jednu od najtežih kazni u povijesti Premiershipa zbog divljačkog ponašanja

Napada? Fulhama Aleksandar Mitrovi? suspendiran na osam utakmica
martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
04.04.2023.
u 19:14

FA savez nije imao milosti prema Aleksandru Mitroviću zbog nedoličnog ponašanja na kup utakmici protiv Uniteda

Disciplinska komisija nogometnog saveza Engleske obznanila je kaznu za Fulhamovog napadača Aleksandra Mitrovića koji je kažnjen sa čak osam utakmica suspenzije. Optužen je za nasilničko i nedolično ponašanje nakon crvenog kartona u porazu Fulhama u četvrtfinalu FA kupa od Manchester Uniteda.

Srpski reprezentativac je tom prilikom nasrnuo na suca Chrisa Kavanagha nakon što mu je pokazao put u svlačionicu. Uslijedila je divljačka reakcija Mitrovića nakon isključenja koje je prethodno zaradio njegov suigrač Willian. Osim suspenzije, najbolji strijelac Fulhama ove sezone će morati platiti i 80 tisuća eura.

Mitrović je odradio već jednu utakmicu kazne, pa bi se u kadar Fulhama trebao vratiti u pretposljednjem 37. kolu kada budu igrali sa Crystal Palaceom.

Menadžer Fulhama Marco Silva, koji je također isključen na utakmici protiv Manchester Uniteda, dobio je zabranu igranja na dvije utakmice i kaznu od 40 tisuća funti zbog svog ponašanja i komentara.

- Utvrdili smo kako je standardna kazna koja bi se inače primijenila na Aleksandra Mitrovića zbog nasilničkog ponašanja koji je počinio prema sucu utakmice oko 72. minute očito nedovoljna - objasnio je FA savez. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije