Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠAHTAR ZAVIJEN U CRNO

Srna u šoku: Nemam riječi, izgubili smo jako dobrog čovjeka

Darijo Srna
PA/Pixsell
08.02.2014.
u 15:22

- Nemam riječi. Izgubili smo jako dobrog čovjeka, prijatelja, kolegu. To je težak i tragičan trenutak za Šahtar i naše navijače - rekao je Srna.

Nogometaše Šahtara u subotu ujutro šokirala je vijest o tragičnoj smrti 25-godišnjeg suigrača Maicona Pereire, koji je poginuo u prometnoj nesreći. Zbog tragičnog događaja klub Darija Srne i Eduarda je zavijen u crno, a otkazan je i trening prve momčadi.

- Jutros je trener okupio momčad i priopćio nam strašnu vijest o Maiconovoj smrti. Svi igrači i treneri su šokirani - rekao je Srna pa dodao:

- Nemam riječi. Izgubili smo jako dobrog čovjeka, prijatelja, kolegu. To je težak i tragičan trenutak za Šahtar i naše navijače. Svi današnji treninzi su otkazani.

- Ipak, u ovoj teškoj situaciji svatko od nas treba se sabrati i pokušati proći kroz ovu strašnu tragediju. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo i damo potporu obitelji našeg preminulog kolege. Momčad dijeli bol, koju Maiconova obitelj i prijatelji sada proživljavaju. Jako smo žalosni - zaključio je kapetan Šahtara.

>> Srnin i Eduardov suigrač poginuo u prometnoj nesreći

Komentara 1

JA
josip adric
19:27 08.02.2014.

Najstrašnija vijest koja se može čuti,odmah mi je pao na pamet nikad neprežaljeni "DRAŽEN PETROVIČ .strahota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije