Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalkulacije

Srna: Očekujem da će i Grčka nešto ispustiti

Reprezentacija (1)
Igor Kralj/Pixsell
27.03.2011.
u 12:37

Kapetan Darijo Srna opet je odigrao utakmicu za zaborav, kao i velika većina, a kod primljenog gola opet je prelako ispao.

Ključne riječi

Komentara 55

LA
lacković
12:52 27.03.2011.

\"Ja sam blokirao da ne opali po golu\"? - umjesto da se posipa pepelom jer je naizravni krivac za gol on se još opravdava.

NI
nindža
12:56 27.03.2011.

Nije mi jasno kako se na mjesto kapetana reprezentacije moze postaviti ovaj posjetitelj narodnjackih jazbina bez koji bez ikakvih sportskih ambicija igra u istocnoeuropskoj vukojebini zbog para. Da ima i zrna ambicije vec bi godinama igrao u nekoj od liga petice. Trebao se ugledati na lucarellija koji je nakon par mjeseci glavom bez obzira pobjegao iz sahtara kad je vidio kakva je \'kvaliteta\' ukrajinske lige,iako su ga placali suhim zlatom.

VL
VLhrga
12:44 27.03.2011.

tocno sto smo svi mi komentirali danas. umjesto da kapetan kaze da cemo stisnut redove, podizati nivo igre i pokazat da smo najbolja momcad u grupi, gospodin ceka da grcka negdje popusti. samo vi cekajte decki, pa valjda ce netko i docekati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije