Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD JE BIO BLOKIRAN

Srna: Kakvo osiguranje, kao da je Obama došao u Beograd!

Reprezentacija odlazi u Beograd (1)
Marko Prpic/PIXSELL
05.09.2013.
u 18:21

Pripadnici raznih policijskih postrojbi i neviđeno osiguranje pobrinuli su se da dolazak naših reprezentativaca od zračne luke do hotela prođe nesmetano

Zaustavljen je promet na žili kucavici Srbije, na autocesti između zračne luke Surčin i Beograda: svakih 300 metara s obje strane ceste stoje specijalci. Brojili smo do stotinu specijalaca na tih petnaestak kilometara pa smo prestali.

– Kakvo osiguranje, kao da je Barack Obama stigao u Beograd! – namignuo je kapetan Darijo Srna nakon što su naši stigli u najbolji beogradski hotel, u Hyatt, dok u zračnoj luci reprezentativci nisu davali izjave.

Hotel je također bio pod opsadom policije, a ulice su naokolo bile su blokirane prilikom dolaska naših reprezentativaca.

Velike mjere osiguranja poduzeli su domaćini. Na Marakani će biti oko 4000 policajaca, zaštitara, redara... Srbija je pod specijalnom prismotrom Uefe zbog nereda u Genovi u prošlim kvalifikacijama te zbivanja s utakmice mladih vrsta Srbije i Engleske u Kruševcu. Tih 4000 angažiranih za mir na Marakani brinut će se i o 120 Hrvata, koji po dogovoru smiju na stadion.

– U prodaju je pušteno 38 tisuća karata, ali smo zbog sigurnosti smanjili broj ulaznica za sjevernu tribinu pa je tako umjesto 13 tisuća pušteno u prodaju njih osam tisuća. Pregledi će biti temeljiti, a alkohol se neće smjeti točiti u okolici stadiona. Svakog ćemo izgrednika sankcionirati – rekao je načelnik beogradske policije.

>> Mihajlović: Pozdravljam Štimca i želim mu sretan rođendan!

>> Pantić: Nemamo šanse, Hrvatska je za Srbiju nogometna velesila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije