Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE IM SOCIEDAD

Srna 400. put u dresu Šahtara: Ne daj Bože da se nešto dogodi

Darijo Srna
PA/Pixsell
26.11.2013.
u 15:03

- Ne daj Bože da se do srijede nešto dogodi, ali jako sam sretan što ću po 400. put nastupiti za Šahtar. Želja mi je da Šahtar dobije, jer to nam je jedina šansa za prolazak dalje - rekao je Srna

Šahtar će u srijedu u 5. kolu Lige prvaka na Dornbass Areni dočekati Real Socieded. Pobjeda je za momčad Darija Srne i Eduarda da Silve imperativ ako žele ostati u kombinacijama za prolazak skupine. Naime, nakon četiri kola vodeći Manchester United ima osam bodova, Bayer ima bod manje, dok je Šahtar na pet bodova. Posljednji Sociedad je uzeo samo jedan bod.

Kapetanu Šahtara Dariju Srna sutrašnja utakmica bit će 400. u dresu momčadi iz Donjecka.

- Mogu vam obećati da će momčad na terenu ostaviti sve što ima u ovom trenutku i da će dati sve od sebe da izbori pobjedu u posljednjoj domaćoj utakmici u 2013. godini. Navijači su zaslužili da osvojimo tri boda, a zaslužili su to još u prošlome kolu kada smo igrali protiv Bayera, ali tada nismo imali sreće. Vjerujem da ćemo napasti od prve minute i staviti pritisak na protivnika sve dok ne zabijemo pogodak. To vam mogu sa sigurnošću obećati - rekao je Srna, te se osvrnuo na svoj jubilej.

- Sretan sam. Ne daj Bože da se do srijede nešto dogodi, ali jako sam sretan što ću po 400. put nastupiti za Šahtar. Želja mi je da Šahtar dobije, jer to nam je jedina šansa za prolazak dalje. Moramo zaigrati bolje nego u utakmici protiv Bayera (0-0), ukoliko želimo do tri boda - zaključio je kapetan Šahtara.

>> Žuti ostao na klupi pa napokon pobijedio, golčina Srne iz slobodnjaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije