Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Srbija ipak protiv Hrvatske neće igrati u Beogradu

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.01.2015.
u 18:59

Bit će to drugi međusobni susret ovih dviju reprezentacija, bivših osvajača Davis Cupa, nakon što je Srbija u Splitu 2010. slavila 4:1.

Susret prvoga kola Svjetske skupine Davis Cupa između Srbije i Hrvatske, koji je na rasporedu od 6. do 8. ožujka 2015. godine, bit će održan u Kraljevu.

Odluku je potvrdio Međunarodni teniski savez (ITF) time što je dao "zeleno svjetlo" za održavanje tog susreta u dvorani izgrađenoj 2013. godine, čiji je kapacitet, prema službenoj prijavi, 4040 gledatelja.

Igrat će se na dvoranskom betonu, što je pravo izbora domaćina susreta. Bit će to drugi međusobni susret ovih dviju reprezentacija, bivših osvajača Davis Cupa, nakon što je Srbija u Splitu 2010. slavila 4:1.

>> Đoković objavio: Igrat ću protiv Hrvatske!

Komentara 2

Avatar western_star
western_star
22:48 13.01.2015.

bolje tako!!!

KA
kajinx
15:02 14.01.2015.

Srbija ipak protiv Hrvatske neće igrati u Beogradu... ili: Srbija protiv Hrvatske ipak neće igrati u Beogradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije