Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspješna premijera bivše zvijezde NBA

Srbi sredili Iversona i zasladili se tortom

\'Former NBA star Allen Iverson  plays with a ball during a ceremony to celebrate his new contract with Turkish basket ball club Besiktas on November 9, 2010 in Istanbul . Eleven-time NBA all-star and
\'BULENT KILIC\'
17.11.2010.
u 16:31

"Iverson premali za Hemofarm", "Srbi postidjeli Iversona", "Iverson igrao, Hemofarm pobijedio", "Hemofarm pokvario Iversonovu premijeru"...

"Iverson premali za Hemofarm", "Srbi postidjeli Iversona", "Iverson igrao, Hemofarm pobijedio", "Hemofarm pokvario Iversonovu premijeru", samo su neki od naslova u srpskom tisku nakon pobjede sastava iz Vršca (94:91) u Istanbulu na prvoj utakmici bivše 34-godišnje zvijezde NBA za Beșiktaș.

I to nakon što je Hemofarm pet minuta prije kraja gubio s 82:65. Unatoč trima tisućama grlatih turskih navijača u Istanbulu koji su cijelo vrijeme skandirali "Allen Iverson, sin Beșiktașa", četverostruki najbolji strijelac NBA lige nije se proslavio, potvrdio je da će trebati dosta vremena za njegovu prilagodbu na europsku košarku.

Iverson je znatno lošiji bio u prvom poluvremenu, kad je promašio sva tri šuta. U drugom je ipak ispravio dojam te je za 24 minute na terenu utakmicu završio sa 15 koševa (šut za dva koša 2-6, za tricu 3-4), tri skoka, dvije asistencije, uz dvije izgubljene lopte.

- Kako smo proslavili pobjedu nad Beșiktașem i Iversonom? Svaki je igrač pojeo po komadić torte, to je dovoljno. Ipak još nismo u drugom krugu Eurokupa - rekao je Bojan Krstović, koji je na utakmici čuvao zvijezdu potamnjela sjaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije