Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIR U SUSJEDSTVU

Srbi se osramotili u Moskvi, a Piksi priča o terorističkom napadu. Ova izjava mu nije trebala

FILE PHOTO: Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Montenegro
MARKO DJURICA/REUTERS
25.03.2024.
u 10:03

- Te utakmice u ožujku meni ništa ne znače. Vidjeli ste što se dogodilo poslije utakmice, u Moskvi je bio napad. Uhvatili smo posljednji vlak za kući. I što bih ja sad trebao, lupati glavom zbog jedne utakmice? - kazao je Stojković

Srpska nogometna reprezentacija sprema se za nastup na Euru u Njemačkoj ovoga ljeta. No, pripreme "orlova" nisu dobro počele. U Moskvi su izabranici Dragana Stojkovića poraženi od Rusa s 4:0 pa će danas na Cipru imati priliku za popravljanje dojma u novoj prijatelsjkoj utakmici. Izbornik Dragan Stojković izjavama nakon utakmice s Rusijom samo je dodatno potpalio vatre nemira u nogometnoj Srbiji. Javnost nije zadovoljna prezentacijom reprezentacije u Rusiji, a Stojković je odao dojam da ga za tu utakmicu baš i nije bilo briga.

- Te utakmice u ožujku meni ništa ne znače. Vidjeli ste što se dogodilo poslije utakmice, u Moskvi je bio napad. Uhvatili smo posljednji vlak za kući. I što bih ja sad trebao, lupati glavom zbog jedne utakmice? - kazao je Stojković.

Srpski navijači, jasno, ne luduju previše zbog izgubljene prijateljske utakmice, ali nije im svejedno kad izbornik javno govori da ga ne zanimaju dvoboji u ožujku, kada bi reprezentacija trebala hvatati formu za veliko natjecanje.

- Neću ulaziti u polemike s tim kritičarima. Neka mi samo kažu koja formacija garantirano pobjeđuje utakmice, ako je to već tema. Pratim instinkt, takav sam bio uvijek do sada. Svi imaju pravo kritizirati, ali moj je posao da donosim odluke - rekao je Stojković i dodao dio informacija za sastav u prijateljskom dvoboju s Ciprom:

- Promijenit ćemo kompletnu obranu, nema dileme. Želimo ostaviti bolji dojam i isprati gorak okus poraza otprije nekoliko dana.

Komentara 2

BE
bendzola
16:55 25.03.2024.

Valjda će nebeska nacija protiv Kipra izvuć nulu...

Avatar CUBE
CUBE
12:50 25.03.2024.

Pa kakvi smo sledbenici bivše YU ? Ti su bili svetski šampioni u prijateljskim susretima a kad je bilo stani pani na velikoj smotri odmah podvili rep. Mi nismo ni za prijateljske a veliku smotru vidimo jednom u 100.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije