Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjen i FSS

Srbi bijesni: 'Životinji Šimuniću samo dvije utakmice suspenzije'

'06.09.2013., Stadion Marakana, Beograd - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Srbija - Hrvatska. Neredi na stadionu. Josipa Simunica gadjaju bocama nak
Marko Lukunic/PIXSELL
02.10.2013.
u 12:30

Fifa je kaznila i srpski nogometni savez sa 50 tisuća švicarskih franaka zbog propusta u organizaciji utakmice.

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić kažnjen je s dvije utakmice suspenzije zbog starta nad Miralemom Sulejmanijem u kvalifikacijskoj utakmici protiv Srbije. Šimunić će tako propustiti sve utakmice do kraja kvalifikacija, protiv Belgije i Škotske, ali će moći nastupiti u eventualnim dokvalifikacijama.

Srbijanski mediji zgroženi su ovakvom odlukom Fife, smatraju da "start za zatvor", kako ga nazivaju, zaslužuje puno veću kaznu. Kurir tako donosi naslov "Fifa, stidi se", dok je Telegraf.rs otišao i korak dalje i naslov mu glasi "Životinja Šimunić kažnjen s dvije utakmice".

Fifa je kaznila i srpski nogometni savez sa 50 tisuća švicarskih franaka zbog propusta u organizaciji utakmice.

>>Šimunić se oglasio: Na Marakani je do 81. minute igrao majstor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije