Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MAKSOVI MESARI'

Sramota na Poljudu, navijači veličali ustaše iz pjesme 'Jasenovac i Gradiška Stara'

Maksovi mesari
Foto: Dalmatinski portal
25.02.2019.
u 19:14

Transparent "Maksovi mesari" pojavio se tijekom utakmice Hajduka i Gorice na Poljudu

Sramotan transparent na kojem je pisalo "Maksovi mesari" pojavio se u subotu na Poljudu na tribini s navijačima Hajduka tijekom utakmice s Goricom. Na to je upozorila Suzana Kačić-Bartulović, članica Predsjedništva SDP-a Split. 

- U subotu na utakmici na Poljudu između Hajduka i Gorice na sjevernoj tribini izvješen je i transparent s natpisom 'Maksovi mesari' kojim se veličaju ustaški koljači iz pjesme 'Jasenovac i Gradiška Stara'. Ako su grafite na zidovima s takvim sadržajem pisali 'nepoznati počinitelji', na Poljudu su počinitelji bili vidljivi svima koji su ih htjeli vidjeti, pa i policiji. Dakle, nije bilo prepreka policijskom postupanju - rekla je Suzana Kačić-Bartulović, prenosi Dalmatinski portal.

Podsjećamo, transparentom "Maksovi mesari" veličaju se ustaški zločinci pod zapovjednikom Maksom Luburićem.

>> Pogledajte i slavlje navijača Dinama

Ključne riječi

Komentara 88

PI
pinkec
19:22 25.02.2019.

Kakvi su ovo "navijačii" u crnim kapuljačama? To je plačena saboterska banda!

CR
Cromarijo
19:23 25.02.2019.

Šukeru čuješ li i vidiš ovo pa daj im repku na poljud neka nas uefa izbaci .

BR
Brandfackel2
19:23 25.02.2019.

Najvjerojatnije da su transparent istaknuli isti oni koji su nacrtali svastiku na travnjaku Poljuda. Isti udbaško-kosov rukopis još od doba miniranja židovske općine u Zagrebu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije