Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nečovječan potez'
Povratak na članak

Sramota! Hrvat otkrio probleme sa srcem, klub uzvratio nehumanim potezom!

– Neka ovaj slučaj bude poruka našim igračima da im je bolje za nešto manje novca ostati u nekom našem klubu

Komentari 4

DH
dalibor.hren
11:06 12.02.2018.

Novinar bi morao znati da mana nije bolest! Gdje su bili naši eksperti koji nisu otkrili UROĐENU srčanu manu? Čovjek je mogao umrijeti u bazenu. Što se kluba tiće, to su zakoni profesionalizma, nema tu ljudskosti, humanitosti....

VL
BE
Bel
10:47 12.02.2018.

Potez je nepopularan, ali ocekivan. Pitanje je sto je bilo u klauzuli ugovora a u stavku koji se odnosi na bolest. Ugovori se ne sklapaju u ime humanosti, nego u ime zarade. Sto da klub radi s igracem koji ne moze igrati? Ako je dugo u klubu, mogu ga zadrzati kao trenera ili pomocnog trenera. Ako je u klubu malo, onda ga otpustaju. I oko toga ne treba dramiti, jer se tako radi sa svim radnicima, bilo koje struke, ako ne mogu raditi ( s radnicima koji sklapaju ugovore).

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:46 12.02.2018.

jaka pouka. da je ostao ovdje umro bi i ne znajuci od cega. ovako je bar saznao gdje je problem i sto dalje. nadam se da je dovoljno zaradio i zelim mu brz oporavak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.