Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUTINSKI ODRAĐENO

Ronaldova loša večer nije pomogla Liverpoolu, Real je pobijedio

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
04.11.2014.
u 22:30

Bilo je 1:0 na Santiago Bernabeuu, ali mogli su Redsi više izvući da nije bilo Rodgersova eksperimenta.

Madridski Real slavio je protiv Liverpoola sa 1:0, ali nije bio ni najmanje uvjerljiv kao prije 13 dana, kad je razmontirao Redse na njihovom terenu. Uz to, Brendan Rodgers im je suprostavio drugu momčad, što je velika greška jer možda bi jača ekipa kaznila indisponirani Real.

Naime, rijetko je koji prvotimac zaigrao za Liverpool jer se trener, sve pogubljeniji, odlučio odmarati igrače za subotnji dvoboj protiv Chelseaja. Ancelotti pak nije nikoga odmarao i išao je po sva tri boda kako bi dva kola prije kraja prvog dijela natjecanja i teoretski riješio pitanje prolaska dalje. Uostalom, svjestan je da se za četiri dana igrači dovoljno odmore.

Nije bilo kapetana Gerrarda do 69. minute kad je Rodgers osjetio da Liverpool može do najmanje boda. Nije do 69. bilo ni Sterlinga iz istog razloga, a do 75. ni Coutinha. Sigurno se navijači Redsa grizu i u nevjerici su, ali ne mogu ništa, Liverpool će se boriti za drugo mjesto s Baselom.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

No treba navijače radovati što su se igrači iz, uvjetno rečeno, druge ekipe nametnuli, držali su Real pod kontrolom. Osim u trenucima ponekog krivog dodavanja, koje nije kažnjeno sve do 27. minute kad Marcelo krade loptu i ubacuje za Benzemu kojem nije bilo teško zabiti. Ali zato je bilo teško zabiti Ronaldu, koji apsolutno ništa nije uspio napraviti na način na koji je zamislio.

Kako je vrijeme odmicali, Liverpool se nametao na terenu, a kad su u 56. minuti prvi put zapucali prema Ikeru Casillasu krenulo ih je. Napadali su, trudili se, sve više prijetili, ali konkretne prilike nije bilo. Nedostajalo je iskustvo, odnosno netko opasniji u napadu, a Sterling je ipak igrao prekratko.

Sve u svemu, Real je rutinski stigao do pobjede, a u tome je sudjelovao Luka Modrić svih 90 minuta. Nažalost, Dejan Lovren nije igrao jer da jest, možda ne bi onako ostavio Benzemu samog kod gola. Tako Real ima 12 bodova, slijedi Basel sa šest, a potom Liverpool i Ludogorec sa po tri boda.

REAL MADRID - LIVERPOOL 1:0 (Benzema 27')

REAL MADRID: Casillas - Arbeloa (od 83. Nacho), Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos - Rodriquez, Isco (od 62. Bale), Ronaldo - Benzema (od 87. Hernandez). Trener: Carlo Ancelotti.

LIVERPOOL: Mignolet - Manquillo, Toure, Skrtel, Moreno - Lucas (od 69. Gerrard), Can (od 75. Coutinho), Allen - Lallana, Marković (od 69. Sterling), Borini. Trener: Brendan Rodgers.

>> Liverpool se predaje bez borbe, u Madrid došli s drugom momčadi

>> Luda utakmica u Torinu, Arsenal propustio 3:0

Komentara 5

ZE
zekoslavmrkva
21:39 04.11.2014.

Nema prenosa sa na HRTu ,lesinari sa televizije ne zele potrositi malo i za gradane koji placaju pretplatu

BI
billynik
22:41 04.11.2014.

Pojma ti nemaš o nogometu Deželiću.

PR
propalismoFranjoskroz
20:53 04.11.2014.

pa ne igra Lovren,nema onda katastrofe??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije