Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISAČICE Obje Hrvatice bez većih su teškoća prošle prvi krug

Šprem i Kostanić u 2. kolu

spo-01-link1.jpg
import
16.01.2006.
u 16:46

Karolina Šprem mučila se s tremom i nesigurnošću prvih pet-šest gemova, no onda je počela manje griješiti pa je ipak eliminirala Ukrajinku Bondarenko u dva seta (6:4, 6:2). Uz nju su, osim brojnih australskih Hrvata, bili otac, sestra, novi fizioterapeut i Borna Bikić u ulozi trenera i dečka, a to je dosad najveća logistika koju je ovdje imala.

- U posljednje vrijeme sam u susrete ulazila sa strahom. Na dva posljednja turnira izgubila sam u prvim kolima. Bila sam pod prevelikim pritiskom. Strah me poraza, a tog straha očito se mogu riješiti, otići će jedino s pobjedama.

Uvijek dobro raspoložena Jelena Kostanić jučer je bila raspoložena i za igru. Namjerila se na Mashonu Washington s kojom se prvi put susrela 1999. na US Openu. Tada ju je nadjačala u tri, a ovaj put u dva seta (6:1, 6:2).

- Tada sam u drugom kolu igrala sa Serenom Williams i izgubila. U srijedu će Jelena na Čehinju Zuzanu Ondraškovu koja zacijelo neće pokleknuti kao Amerikanka, za samo 59 minuta.

- Najbržu pobjedu na Grand Slam turnirima, ispod 50 minuta, postigla sam u susretu s Tajlanđankom Tanasugarn na Roland Garrosu. No, potom sam izgubila od Pierce.

Šprem će, pak, u 2. kolu na prvu igračicu svijeta i prvu nositeljicu Lindsay Davenport, koja se lani za nju ovdje pokazala nepremostivom preprekom, ali tek u 4. kolu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije