Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Branco
Povratak na članak

Sportski direktor bijelih otkrio: Dvije skupine Hajdukovih navijača ne žele dobro klubu!?

U Hajduku ima samo jedna važna stvar, mora se dobiti prva sljedeća utakmica. Treba nam i pozitivno, konstruktivno medijsko praćenje, stabilnost, jedinstvo i povjerenje. Ako javnost misli da nisam taj, otići ću sutra. Shvatio sam, imamo tri grupe navijača - kaže Mario Branco

Komentari 10

MA
magnum2013
21:12 25.12.2016.

Prije svega svim "novinarima" Večernjeg lista sretan i blagoslovljen Božić, sa nadom da će u idućoj godini poštivati sve ljude i ne iskaljivati zlu namjeru na nekima koji im nisu toliko dragi i ponašati se profesionalno i korektno. Administratore tebii također blagoslovljen i sretan Božić sa nadom da u novoj godini shvatiš da je poštivanje ljudi najvažnije i na korektan način ukazati gdje su greške. Da ćeš izbjegavati cenzuru i kazne jer to ne pridonosi rješavanju problema. Igrati se moći ponekad i nije u ljudskim mozgovima koji pametno razmišljaju. Dalje, sretan i blagoslovljen Božić svim navijačima sa nadom da će navijati za svoj klub, respektirati protivnika i cjeniti igru, a ne voditi politiku. Konačno da postanemo navijači a ne huligani. Ostavimo da Hajduk, Dinamo Rijeka, Osijek........i svi klubovi rješavaju vlastite probleme, a ne da kojekakovim zakonima pokušavamo eliminirati protivnika iako nemamo rezultata. Ne želim pljuvati po nijednom klubu, već mi je želja da se svi u vodstu HNS ponašaju prema svima jednako, a ne da kažnjavaju moj Varaždin, Karlovac ili Šibenik, trenirajući strogoću, a istovremeno da se najveći neplatiše i močvara ostavljaju u ligi. Hvala vam svima i još jedno sve najbolje.

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
16:55 25.12.2016.

Konačno da se netko usudio reći kako stoje stvari,samo je trebao još dodati da i na tribinama ima onih koji ne žele dobro Hajduku a to su oni pirotehničari,piromani... i da ne kažem kakva ološ koja se kao "bori" protiv saveza ali preko Hajdukovih leđa.

VL
LJ
LJU39
14:07 25.12.2016.

covjek je dobro uocio gdje je problem oko kluba..a svi bi htjeli pametovat a nizasto neodgovarat e to je problem danasnjice hrvatske u svemu...

VL
SP
Spok
17:47 27.12.2016.

Samo bih pitao Branca u koju grupu je svrstao one koji nanose stvarnu štetu Hajduku,materijalnu i moralnu svojim divljavštvom na tribinama i to godinama.S jedne strane zaklinju se u Hajduk kao najvećom njihovom ljubavi ,a s druge strane nanose muu golemu štetu.Korištenje pirotehnike i neprimjerena skandiranja (spominjanje čakije i slično) uistinu je prevršilo mjeru.Tim postupcima spustili su se na nivo onih ptotiv kojih se navodno bore.Međutim njihov način nije i ne smije biti hajdukov način.I tu nastaje problem,jer nijedna ili gotovo nijedna Uprava nije se dovoljno jasno i glasno ogradila od tih huligana, poduzeli nisu ništa ili gotovo ništa da to iskorijene.Slično je i sa rukovodstvima udruga navijača,posebno Torcide.Čemu kamere,čemu redarske službe, čemu policija na stadionu ako se ne mogu identificirati oni koji prave nerede i udalje sa stadiona uz zabranu pohađanja hajdukovih utakmica.Naravno teba ih tužiti da nadoknade svu materijalnu štetu Hajduku kojuje imao plaćajući zbog njih velile kazne.Da, gospodine Branco to su ti "navijači" koji ne žele Hajduku.A što se tiče onih koje vi spominjete, takovih je bilo i nažalost i biće u buduće, a o tomr priupitajte hajdukove sportske direktore ( recimo Gorana Vučevića pa i druge) te predsjednike kluba (Marina Brbića,Svagušu i još šonekoga). Oni bi mogli o tome knjige napisari.Istina bog da oni počesto unose nemir u klub,ali toga je uvijek bilo i biti će i ubuduće.Na takove pojave ne treba se osvrtati i pridavati im važnost, jer oni baš to i žele, da se za njih čuje i da ispadnu važni i nenadomjestivi.

VL
DU
Deleted user
14:13 25.12.2016.

Znači možeš misliti kao oni i nikako više. Moja sućut Hajdukovci. Sretan i blagoslovljen Božić i da konačno dočekamo hrvatskog Hajduka. Pustite da mislima svojom glavom. Oni koji bi htjeli modeli poput Osječkog ili Riječkog e to nisu pravi hajdukovcii i ne žele dobro hajduku. Bog neka je na pomoći hrvatskom Hajduku.

VL
DU
Deleted user
14:45 25.12.2016.

Branco bilo bi bolje da radiš selekciju igrača,a ne navijača.

VL
FI
Fisherman
11:57 27.12.2016.

U Hajduku ima tri skupine navijaca i nijedna nezeli dobro klubu....pogotovo ona koja nikad nista nije napravila svojim rukama a sad bi putem dionica vodila klub.

VL
PH
Pravi-Hrvat
14:43 25.12.2016.

To je to - kratko i jasno! Sretan i blagoslovljen Božić svim ljudima dobre volje :-) HŽV

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
13:36 25.12.2016.

Nema navijača i prijatelja Hajduka koji ne želi dobro Hajduku i svima u i oko Hajduka. Međutim, Branco očito ne razumije da je istinski navijač i prijatelj onaj koji govori istinu, upućuje dobronamjernu kritiku i koji dobronamjerno upozorava na grešku. Branco, kad to naučiš i shvatiš onda ćeš možda i biti dobar sportski direktor. Isto tako dobar direktor nije onaj koji sve zna (ili misli da zna) već onaj koji zna gdje će pronaći odgovor na ono što ne zna odnosno koji zna prepoznati dobornamjerni savjet i kritiku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.