Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBVENCIJA
Povratak na članak

Sportaši dobili 238.500 eura za školovanje: Na listi se našla i neka vrlo poznata imena

Najpoznatiji dobitnici su M. Sinković, Joković, Kvesić, Losert, Veočić, Šapina, Marcelić, Musa, Kolega, Milun...

Komentari 2

BE
Berri
08:44 22.01.2023.

Neka mi netko objasni zašto školarina Martina Sinkovića iznosi 3571 eura, a Mare Jokovića 836 €? Zanimaju me kriteriji? Jer ako je taj novac namijenjen za školarinu onda javnost mora znati koju to školu Republika Hrvatska financira Martinu Sinkoviću zaa četverostruko veći iznos od Mare Jokovića.

VL
BE
Berri
08:38 22.01.2023.

Potrebno je istražiti od tih 238.500 eura koji su uplaćeni za školovanje, koliko je uplaćeno u privatna pučka otvorena učilišta i u privatna veleučilišta. Tu će se vidjeti kome ide taj novac. Primjerice, ako sportaši uplaćuju u 95% slučajeva školarinu Visokoj školi Aspira- smjer sportski menadžment onda je to direktno pogodovanje Aspiri. Nisam protiv ulaganja u obrazovanje, dapače, ali me zanima ustanova koja je dobila monopol da obrazuje vrhunske sportaše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.