Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spominjao se kao kandidat

Nesuđeni izbornik vatrenih objavom je rastužio svijet! 'Saznao sam da imam rak'

Instagram / Christoph Daum
21.10.2022.
u 13:12

Tužne vijesti objavio je dugovječni njemački nogometni stručnjak, izjavio je da će se boriti puno snagom.

Poznati njemački trener s bogatim iskustvom u raznim europskim ligama, Christoph Daum, rastužio je nogometne zaljubljenike objavom da mu je dijagnosticiran rak. 

To je se dogodilo prilikom rutinskog pregleda, a sve je podijelio s javnosti na svom Instagram profilu.

- Pozdrav dragi ljubitelji nogometa, želim vam se danas obratiti s vrlo osobnom porukom, Nažalost, morao sam se povući iz javnosti u posljednjih nekoliko mjeseci jer mi je na rutinskom pregledu dijagnosticiran rak. Od tada sam u najboljim rukama kod prof. dr. Jürgena Wolfa i njegove ekipe u Kӧlnu, te mi je drago da liječenje jako dobro djeluje na mene. Znate mene, ja sam borac i ovom ću izazovu pristupiti s optimizmom i svom svojom snagom. Zato vas molim da poštujete da mi je sada potrebna privatnost da se što prije oporavim. Cijenim vaše pozitivne poruke i hvala vam na podršci. Mogu vam samo savjetovati; Idite na vrijeme na preglede - poručio je 68-godišnji trener.

Daum je nakon otkaza Niki Kovaču 2015. godine, navodno kandidirao za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, ali se HNS odlučio za Antu Čačića koji je vodio vatrene na Euru 2016. godine.

Daum je u svojoj karijeri vodio Stuttgart, Koln, Fenerbahce, Besiktas. Bayer Levekusen...zadnji mu je angažman bio na klupi rumunjske reprezentacije. 

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

 

Komentara 2

Avatar mustafa2
mustafa2
13:46 21.10.2022.

jel to onaj drogeras sto je trebao biti trener njemacke reorezentacije?

BA
Barba56
14:08 21.10.2022.

Da , to je onaj bivsi trener Besiktasa kojem su navijaci kad izgube bacali brasno ba stadion. Ali zelim mu ozdravljenje i brz oporavak .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije