Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Splitski Jadran ide provjeriti jesu li Novobeograđani predugo slavili

Zagreb: Vaterpolisti Jadrana osvojili su kup Hrvatske
Matija Habljak/PIXSELL
08.04.2022.
u 11:22

U splitskoj utakmici s Novobeograđanima Jadran je doživio jedan od najtežih poraza u posljednje vrijeme, izgubio je s 12:17.

Očekuje nas danas nova runda u vaterpolskoj Ligi prvaka, na rasporedu je 12. kolo. Splitski će Jadran u skupini A ponovno kod Novog Beograda (18.45), gdje je prije nekoliko dana izgubio u finalu Regionalne lige, dok će u skupini B Jug u svom Gružu dočekati berlinski Spandau (19, Sportklub 3).

U splitskoj utakmici s Novobeograđanima Jadran je doživio jedan od najtežih poraza u posljednje vrijeme, izgubio je s 12:17. Puno bolji su Splićani bili u finalu Regionalne lige, iako su i tu izgubili (11:14), ali Novi Beograd je (kao domaćin) siguran sudionik završnog turnira, tako da u toj utakmici ništa nije posve izvjesno. Posebno stoga što se u klubu iz Novog Beograda proteklih dana malo i slavio prvi trofej u povijesti kluba...

Što se jugaša tiče, oni su u gostima kod Spandaua u Berlinu uvjerljivo slavili sa 16:8 (Fatović i Stahor bili su pozitivni na COVID-19 pa su ostali 14 dana u Berlinu u izolaciji), očekuje se njihova pobjeda i večeras, iako je utakmica važnija Nijemcima nego Hrvatima.

Spandau se, naime (s OSC-om i Hannoverom), još bori za četvrto mjesto, posljednje koje vodi na završni turnir u Beogradu, dok je Jug završnicu već osigurao, vjerojatno s treće pozicije. Podsjetimo, u sastavu Berlinčana je i Zagrepčanin Mateo Ćuk.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije