Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NA TESTU

Splitski atletičar pozitivan na marihuanu

marihuana
Ivica Galović/PIXSELL
29.03.2013.
u 13:01

20-godišnji sprinter Marin Jurjević nije tražio analizu B uzorka te je privremeno suspendiran

Splitski atletičar Marin Jurjević privremeno je suspendiran jer je na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Rijeci 16. veljače bio pozitivan na marihuanu.
Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping (HZTA) proveo je testiranje i na uzorku 20-godišnjeg sprintera nakon čega je otkrivena zabranjena tvar carboxy THY. Analizu je radio službeni WADA-in laboratorij te je 8. ožujka o nalazima izvijestio antidopinšku službu HZTA koja je obavijestila Jurjevića i Hrvatski atletski savez.

Jurjević nije zatražio otvaranje B uzorka, a HZTA inicirao je stegovni postupak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije