Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi u Splitu

Split Tommy napunio mrežu Futsal Dinama, zabio im sedam komada

Split Tommy - Futsal Dinamo
Foto: Facebook
14.11.2015.
u 23:18

Nakon deset kola Nacional ima sve pobjede i s 30 bodova je na vrhu, Tommy je drugi sa 27 bodova, Square je treći sa 17, a Futsal Dinamo ima 16.

U desetom kolu 1. HMNL u Splitu se odigrao derbi između Split Tommyja i Futsal Dinama. Iako je domaćin imao problema s ozljedama i pomalo se pribojavao tog susreta, na kraju je došao do uvjerljive pobjede 7:2.

Već u početnim utakmicama Pavić i Jelovčić zabili su za 2:0 i nakon toga više nije bilo sumnje u to tko će pobijediti. Mreža momčadi iz Zagreba potpuno je napunjena, a u susretima protiv dviju vodećih momčadi (Nacionala i Tommyja) primili su čak 11 golova. 

Tommy je tako nastavio lov na Nacional, dok je Dinamo pokazao da mu ne ide u gostima. Na domaćem parketu upisali su sve pobjede, dok su na gostovanjima uspjeli tek remizirati s Uspinjačom. Očito im publika puno znači...

U drugoj utakmici igranoj danas, Solin je u gostima pobijedio Alumnus sa 3:2.

Nakon deset kola Nacional ima sve pobjede i s 30 bodova je na vrhu, Tommy je drugi sa 27 bodova, Square je treći sa 17, a Futsal Dinamo ima 16.

Komentara 3

Z1
z1tz2t
04:36 15.11.2015.

Je li ima na internetu kakav video snimak utakmice, ili barem sažetak ?

DU
Deleted user
11:47 15.11.2015.

Splićani mogu nacionalu metnuti soli na rep..... stići će ih nikada pa ni onda ....!!!!

TO
Toma2
12:46 15.11.2015.

Kad primiš gol u 1. minuti teško se vratiti protiv momčadi kao što je Split. Ajmo Dinamo po 3. ili 4. mjesto koje vodi u doigravanje za prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije