Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL, 14. kolo

Split pobijedio Zagreb u gostima i ostavio ga duboko na dnu ljestvice

Zagreb - Split
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
25.10.2015.
u 21:51

Split je na četvrtom mjestu, ima sedam bodova manje od vodećeg Hajduka, a u sljedećem kolu igra protiv Dinama.

U posljednjoj utakmici 14. kola HNL-a, Split je u Kranjčevićevoj slavio protiv Zagreba sa 2:1. Bila je to napeta i uzbudljiva utakmica u kojoj su dosuđena tri jedanaesterca, a čak dva nisu iskorištena.

U prvom dijelu nije bilo golova do pred sam kraj, a onda je Oremuš u 43. minuti zabio za vodstvo gostiju. Zagreb je imao priliku u 53. poravnati rezultat, ali Lovro Medić nije zabio s bijele točke. No, šest minuta kasnije zagrebaši su dobili novu priliku iz kaznenog udarca, a Valentino Stepčić izjednačio je rezultat.

Ipak, Split je 12. minuta prije kraja došao do novog vodstva, i to ključnog. Miloš Vidović zabio je za konačnih 2:1, iako je pobjeda mogla biti i uvjerljivija, ali je Blagojević šest minuta prije kraja iz jedanaesterca pogodio gredu.

Split je na četvrtom mjestu, ima sedam bodova manje od vodećeg Hajduka, a u sljedećem kolu igra protiv Dinama. Zagreb je, pak, na posljednjem mjestu sa samo četiri boda.

>>Rijeka u sudačkoj nadoknadi pobijedila Dinamo i bacila ga na 3. mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije