Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri isključenja Dinama

Split izbacio Dinamo i ušao u finale, Vrgorac iznenadio Nacional

futsal Dinamo - Split Tommy
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.05.2016.
u 22:22

Split će svog protivnika saznati naknadno jer je Vrgorac iznenadio Nacional u drugoj utakmici i izjednačio na 1:1

Split Tommy prvi je finalist hrvatskog malonogometnog prvenstva. Splićani su i u drugoj utakmici polufinala doigravanja pobijedili Futsal Dinamo (2:1) i zasluženo se plasirali u finale.

Nakon što je prvi susret Split dobio 7:6 nakon produžetka, drugi se igrao u Zagrebu pred praznim tribinama zbog kazne koju Dinamo odrađuje, a gosti su ponovno bili uspješniji. Već u prvom dijelu poveli su 2:0 golovima Perišića i Bajrušovića, a Dinamo je u nastavku preko Perkovića uspio samo ublažiti poraz. Dodajmo da je domaća momčad dobila čak četiri crvena kartona. 

Naime, u 16. minuti Kanjuh je isključen zbog udaranja laktom u vrat Neta. Možda je bilo i pomalo prestrogo jer je bilo nenamjerno, a onda je stigla i reakcija s klupe. Najburnije je reagirao Antonio Franja koji je također isključen, kao i dvoje predstavnika domaće momčadi s klupe (Višnić i Fabijanić).

A Split će svog protivnika saznati naknadno jer je Vrgorac iznenadio Nacional u drugoj utakmici i izjednačio na 1:1. Večeras je pobijedio 5:4 protiv momčadi koja je bila vodeća nakon prvog dijela sezone i izborio majstoricu koja će se igrati u Zagrebu.

>>Nogometni kviz: Tko je prvi striječlac Europske lige, a koji je kockasti igrao u Finskoj?!

Komentara 3

GM
Gusta magla
04:07 23.05.2016.

A i Delaca su vidim sefovi unaprijedili....samo pise tekstove o futsalu...Cestitke Splitu

DU
Deleted user
22:48 22.05.2016.

Mamić je kriv.

DU
Deleted user
22:39 22.05.2016.

Ah taj Mamić... Počeo je kupovati suce i na futsalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije