Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Spezia i Genoa remizirali, a Salernitana je upisala drugu pobjedu u sezoni

Milan Badelj
Igor Kralj/Pixsell
26.10.2021.
u 22:23

Tek je Salernitana napustila samo dno ljestvice i trenutačno je na pretposljednjem 19. mjestu. Na samo dno je pao Cagliari

Odigrane su prve dvije utakmice 10. kola talijanske Serie A u kojima su Spezia i Genoa odigrali 1-1, dok je Salernitana upisala drugu pobjedu u sezoni nakon 2-1 kod Venezije.

U pitanju su redom sastavi iz donjeg doma ljestvice, a s obzirom na rezultate nije bilo velikih pomaka. Tek je Salernitana napustila samo dno ljestvice i trenutačno je na pretposljednjem 19. mjestu. Na samo dno je pao Cagliari.

Hrvatski nogometaš Milan Badelj igrao je do 75. minute za Genou koja je u 86. minuti došla do boda na gostovanju kod Spezije. Tada je Criscito realizirao jedanaesterac za konačnih 1-1. Prije toga je vrataru Genoe Siriguu pripisan autogol u 66. minuti.

Venezia je golom Aramua povela u 14. minuti protiv Salernitane, ali je do kraja ostala bez ičega. U 61. minuti je izjednačio Bonazzoli (na asistenciju Riberyja). U 67. je domaćin ostao s igračem manje, a veliko slavlje gostiju uslijedilo je u 95. minuti kada je gol za pobjedu postigao Schiavone.

Serie A, 10. kolo:

Spezia - Genoa 1-1 (Sirigu 66.-ag / Criscito 86-11m)

Venezia - Salernitana 1-2 (Aramu 14 / Bonazzoli 61, Schiavone 90.+5)

Milan - Torino (20:45)

Srijeda:

Juventus - Sassuolo (18:30)

Sampdoria - Atalanta (18:30)

Udinese - Verona (18:30)

Cagliari - Roma (20:45)

Empoli - Inter (20:45)

Lazio - Fiorentina (20:45)

Četvrtak:

Napoli - Bologna (20:45)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije