Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks
Povratak na članak

Spektakl u Areni: Hrgović protiv Škota Cornisha za svjetski naslov

Bit će ogromna čast boriti se za naslov ispred svoje publike u Zagrebu - kazao je Hrgović

Komentari 4

JU
juma
17:42 31.07.2018.

Kakav svjetski naslov? Ovaj lik se cijeli zivot borio s anonimusima i nabijao statistiku. Onda je usao u ring s A. Joshuom i izdrzao oko 1 minutu prije nego sto je poljubio pod. Mislim kako to Hrgovic lako rjesava, ali se pitam koji naslov moze osvojiti kada ovaj lik nema niti jedan?

VL
MA
mariocibaric12345
16:27 31.07.2018.

Ala budale

VL
DU
Deleted user
16:30 31.07.2018.

Na srpskim se portalima naveliko raspisali o legendi i jednim od najvećih no zar je tako teško ako već sve spomeneš napisat da se radi o Hrvatu Mate Parlovu ? Nema veze što je srbija prisvojila manipulacijom sebi svojstvenoj sve medalje bivše YU no Hrvat je Hrvat i u YU i nakon raspada te umjetne tvorevine !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.